Přidat RSS kanál Aktualit

Prohlášení ke kauze údajné zpronevěry dědictví ve spolku Kočka mezi lidmi

07.08.2015

Vzhledem k tomu, že současná kauza údajné zpronevěry dědictví věnovaného opuštěným kočkám v péči plzeňského spolku Kočka mezi lidmi by mohla u veřejnosti i před našimi sponzory poškodit jméno našeho spolku s názvem Sekce na ochranu koček při Svobodě zvířat, vydáváme toto prohlášení:

Spolek Kočka mezi lidmi, který v Plzni působí a spolek Sekce na ochranu koček působící v rámci plzeňské Svobody zvířat, jsou dva naprosto samostatné subjekty, které vykonávají svoji činnost v oblasti pomoci opuštěným kočkám v Plzni.

Po právní a legislativní stránce (viz identifikační čísla) nemají tyto dva subjekty spolu nic společného a současná kauza údajné zpronevěry dědictví ve spolku Kočka mezi lidmi se našeho plzeňského spolku Sekce na ochranu koček nijak netýká.

Za Sekci na ochranu koček při plzeňské Svobodě zvířat

Mgr. Naďa Svobodová

»zpět do archivu aktualit

Aktuálně

Klidné Vánoce a vše dobré do nového roku 2019

21.12.2018

Přejeme Vám klidné Vánoce a vše dobré do nového roku 2018.

Chcete vědět více?

Podlehlo Ministerstvo zemědělství nátlaku cirkusů?

11.12.2018

V úterý 11. prosince média přinesla zprávu, že Ministerstvo zemědělství (MZe) do připravované novely zákona na ochranu zvířat proti týrání nezapracuje zákaz drezury a vystupování zvířat v cirkusech. "Působí to dojmem, že ministr Toman podlehl lobby majitelů cirkusů. Není přece v pořádku, aby podnikatelské subjekty, kterých se zákony týkají a mají tak zjevný střet zájmů, byly přizvány k jejich úpravě."

Jak prožít Vánoce bez krutosti

10.12.2018

Jak nadělit nejen lidem, ale i zvířatům pohodovější Vánoce?

»všechny aktuality