Přidat RSS kanál Aktualit

Prohlášení ke kauze údajné zpronevěry dědictví ve spolku Kočka mezi lidmi

07.08.2015

Vzhledem k tomu, že současná kauza údajné zpronevěry dědictví věnovaného opuštěným kočkám v péči plzeňského spolku Kočka mezi lidmi by mohla u veřejnosti i před našimi sponzory poškodit jméno našeho spolku s názvem Sekce na ochranu koček při Svobodě zvířat, vydáváme toto prohlášení:

Spolek Kočka mezi lidmi, který v Plzni působí a spolek Sekce na ochranu koček působící v rámci plzeňské Svobody zvířat, jsou dva naprosto samostatné subjekty, které vykonávají svoji činnost v oblasti pomoci opuštěným kočkám v Plzni.

Po právní a legislativní stránce (viz identifikační čísla) nemají tyto dva subjekty spolu nic společného a současná kauza údajné zpronevěry dědictví ve spolku Kočka mezi lidmi se našeho plzeňského spolku Sekce na ochranu koček nijak netýká.

Za Sekci na ochranu koček při plzeňské Svobodě zvířat

Mgr. Naďa Svobodová

»zpět do archivu aktualit

Aktuálně

Svoboda zvířat uvádí lži o kampani Cirkusy bez zvířat na pravou míru

05.03.2019

Mýty vs. fakta - tak zní název nejnovější informační série, kterou Svoboda zvířat spouští na sociálních sítích v rámci své kampaně Cirkusy bez zvířat. Jejím cílem je uvést na pravou míru některé mýty, lži a polopravdy o kampani Cirkusy bez zvířat, která usiluje o prosazení zákazu využívání volně žijících druhů zvířat v cirkusech.

Chcete vědět více?

Svoboda zvířat podporuje „Petici za zákaz používání a prodeje zábavní pyrotechniky“

28.02.2019

Svoboda zvířat proto podporuje „Petici za zákaz používání a prodeje zábavní pyrotechniky“. Pražská kancelář (Lublaňská 18, Vinohrady, Praha 2) nově spadá mezi petiční místa.

26.2. je zavřené pražské infocentrum

22.02.2019

Na vědomost se dává, že výjimečně bude v úterý 26.2. zavřeno naše pražské infocentrum.  V...

»všechny aktuality